De kaart

Avocado met een zacht gekookt eitje, chili crunch, sesammayonaise en gegrilde bosui
9,5
Citroen ricotta met geroosterde koningsboleet, hokkaido pompoen, jonge spinazie en hazelnoot
12,5
Buikspek met zoete aardappelcrème, hoisinsaus, ingelegde shiitake, pinda’s en gestoofde Shanghai paksoy
13
Garnalensalade met gerookte gele biet, mierikswortel, creme fraîche, dille en venkel
Geroosterde kippendij met harissa, abrikozenchutney en salsa van ingelegde citroen, koriander, olijf en walnoot
13,5
Aubergine violet met tahin, miso, geroosterde bloemkool, crispy chili, cavolo nero chips en olie van gebrande bosui
12,5
Soep van de dag
9,5
Frieten met huisgemaakte mayonaise
5,5
Al onze gerechten worden geserveerd met baguette van Gebroeders Niemeijer
Taarten
Chocoladetaart met gezouten karamel
6,5
Polentacake met pruimen en crème fraîche
6,5
Huisgemaakte slagroomtruffel
3,5