De kaart

Avocado met een zacht gekookt eitje, chili crunch, sesammayonaise en gegrilde bosui
10,5
Burrata met tomatensalade, groene peper salsa, ingelegde rabarber, croutons en gazpacho
13,5
Porchetta met brioche, coleslaw van venkel en een munt en pistache pesto
12,5
Gerookte makreel met gestoofde venkel, paprika, venkelzaad en dille gremolata
12,5
Geroosterde kippendij met citroengras, pinda, limoenblad, chili, komkommer salade en groene curry mayonaise
13,5
Aubergine violet met tahin, miso, geroosterde bloemkool, crispy chili, cavolo nero chips en olie van gebrande bosui
12,5
Steak tartaar met een zachtgekookt ei, ingelegde sjalot, roodlof en mayonaise van eekhoorntjesbrood
13,5
Frieten met huisgemaakte mayonaise
5,5
Al onze gerechten worden geserveerd met baguette van Gebroeders Niemeijer
Taarten
Chocoladetaartje met frambozencoulis en crème fraîche
7,5
Witte chocolade cheesecake met passievrucht
7,5
Huisgemaakte slagroomtruffel
3